Musical

I mere end en måned!
Musical

Skolens udlandsture og Turnéer

Efterskolen på rejse

Et horn i musikken

..rock, blues, funk, disco, pop..

Er du messingblæser eller spiller du saxofon og søger du en efterskole, hvor du har mulighed for både klassisk og moderne rytmisk musik? Så er Frøslevlejrens Efterskole noget for dig.

Hør elevproduktioner fra lydstudiet

Med blæs

Leve livet

Soul With a Capital S

Hvis jeg fik en hjerne

 

Bliktuds Sang

"Bliktud" spiller trompetsolo på mundstykket som er indbygget i hatten
 

Just a gigolo

Uden blæs

Decadence Dance

Sweet Child

Du kan drømme

Hvor violinen får sin velfortjente plads!

Danger - High Voltage

Liniefaget Musik og Sang er kendt for den store rockopsætning, hvor både blæsere og strygere giver ekstra krydderi til musikken.
”Frøslev Horns” er et tillæg til linjefaget musik. Det er en sammenspilsgruppe bestående af messinginstrumenter og saxofoner.

Horngruppen skal fungere sammen med resten af linjeholdet og dermed skabe mulighed for at spille rock, blues, funk, disco, pop og lidt jazz med stor besætning. Det rykker bare ekstra meget, når en stor horngruppe falder ind sammen med resten af bandet.

Ud over at spille sammen med resten af linjeholdet skal vi også spille vores egne numre, så gruppen og instrumenterne får lov til at komme til deres fulde ret. Vi vil spille alt fra klassiske ensembleværker over jazz til moderne kompositioner i latin eller pop/rock stil, og du skal forvente at skulle spille til en del arrangementer på og især uden for skolen.

Synes du det lyder spændende og vil du lære at spille dit horn, så både du og hornet sveder og syder, så er Frøslevlejrens Efterskole noget for dig.
 
 

Besøg os

Er du måske interesseret? Så tag mor, far søskende eller en god ven med på besøg.