Hele november måned har vi det store fællesprojekt

Teaterlinjen på turné

Eleverne på Teater har knoklet for at blive klar til turné. Sammen med linjefagene film og lyd & lys tager vi ud i landet - og vi glæder os til at give dig en fantastisk forestilling.

Vi har arbejdet med teatersport, figurarbejde – hvad er det at være en anden, improvisation, dramatisk grundtræning, stunt, kropsteater, mimeteater, gøgl, akrobatik, tekster, replikker og instruktion.
Det hele skal nu forløses i vores forestilling som i år er "Sherlock Holmes", og alle eleverne skal nu mærke det eventyrlige og magiske fællesskab, som en teatertrup har.

Manuskript til stykket "Sherlock Holmes" er skrevet og instrueret af vores teaterlærer Michael Søberg.
Her kan du se resultatet af teaterlinjens forestilling "Alice i eventyrland" som vi turnerede med i 2015.
Scene fra teater turne 2015
Teater på turné 2015