Vi søger:

• En lærer

• En bogholder/sekretær

• En kok

Se mere ved at scroll ned på siden

Lærer søges til Frøslevlejrens Efterskole

Er du en dygtig lærer & sparringspartner?

Med baggrund i et stigende elevtal søger Frøslevlejrens Efterskole snarest muligt og senest 01.11.21 en læreruddannet person som kan undervise i matematik og medborgerskab (kristendom, historie og samfundsfag). Kan du desuden undervise i computerspillet League of Legend vil det blive set som et plus, men er ingen betingelse. Ud over undervisningen vil der være støttetimer for enkelte elever samt vagter og de med efterskolen forbundne opgaver. Stillingen er en fast fuldtidsstilling.

Frøslevlejrens Efterskole er en performance og eSport efterskole, der ligger i smukke omgivelser og med gode faciliteter.

Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende aftaler mellem LC og finansministeriet.

For yderligere information kontakt forstander Lasse Ovesen på 30364111.

Ansøgningsfrist er fredag den 27. august kl. 12. Samtaler vil foregå i weekenden den 28.-29. august 2021.

Bogholder/sekretær søges til Frøslevlejrens Efterskole.

Frøslevlejrens Efterskole søger en bogholder/sekretær til snarlig tiltrædelse, eller senest 1. november 2021.

Vi søger en engageret bogholder/sekretær med økonomisk overblik.

Vi søger dig der har lyst til efterskolelivet, hvor kontakt til elever, forældre og ansatte er en naturlig del af din arbejdsdag. Du er selvstændig og trives med at have mange bolde i luften.

Vi forventer at du:

·       Har en økonomisk uddannelse og solid erfaring med økonomi, budget og regnskab.

·       Har erfaring med administration.

·       Har kendskab til administrationssystemet KOMiT.

·       Har lyst til at sætte dig ind i nye fagområder og lovgivning.

·       Har struktur, overblik og evne til at arbejde selvstændigt.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet omfatte:

·       Bogføring og betaling af regninger.

·       Opfølgning på budget.

·       Skolepengeopfølgning.

·       Lønkørsel.

·       Afstemninger.

·       Indberetninger til undervisningsministeriet.

·       Diverse administrative opgaver.

·       Telefonbetjening.

Stillingen er en fuldtidsstilling.

Skulle dette have vagt din interesse, så send din ansøgning, CV og øvrige relevante oplysninger til stilling@fle-skole.dk

Ansøgning med bilag sendes i én samlet PDF-fil senest mandag den 20. september 2021.

Løn efter kvalifikationer.

Kok søges til Frøslevlejrens Efterskole.

Vil du være med til at skabe god trivsel og lækker mad, og kan du lide at omgås unge mennesker, have mange bolde i luften og har mod på arbejdsdage der ikke er ens, så er Frøslevlejrens Efterskole måske din næste arbejdsplads.

Vi søger til snarlig tiltrædelse, eller senest 1. november 2021 en kok, som skal indgå i et team, som foruden dig, består af to køkkenassistenter samt en køkkenleder som er kok.

Løn og ansættelsesvilkår aftales ved samtale, og kontrakt i henhold til efterskoleforeningens standardkontrakt.

Stillingen er som udgangspunkt 32 timer, men er til forhandling.

Weekend- og aftenarbejde skal påregnes.

Hvis det kunne være dig, så send din ansøgning og CV til stilling@fle-skole.dk senest mandag den 20. september 2021.

Ansøgning med bilag sendes i én samlet PDF-fil.