et DANSE univers

Danselinjen » Danseefterskole med mange stilarter

At danse er en måde at udtrykke sig og kommunikere på, og hos Frøslevlejrens Efterskole vil du gennem en professionel og engageret undervisning kommer du til at prøve kræfter med mange forskellige stilarter. På danselinjen vil du blandt andet møde stilarter som Hip hop, Ballet, Jazz, Contemporary, Modern Dance, og Show dance. Nogle stilarter vil vi arbejde mere med end andre, og det kan variere fra år til år. I løbet af året vil du blive udfordret inden for dansen og ikke blot opnå en bedre kropsforståelse, balance, smidighed og styrke, men du vil også finde din helt egen måde at udtrykke dig på igennem dansen.

Udforsk linjen

Turné og danseuger

Elsker du at stå på scenen? Danselinjen arbejder hvert år på et danseshow, som vi tager på turné med rundt i Danmark. Her er der rig mulighed for at vise alt, hvad man har lært i løbet af året og på samme tid få et endnu bedre sammenhold i dansetruppen. På danselinjen sætter vi stor fokus på at skabe et godt sammenhold, og et rum hvor der er plads til alle – øvede som nybegyndere.
Skoleåret vil byde på uger, hvor der er muglighed for at fordybe sig i dansen. Skemaet vil blive ryddet for boglig undervisning, og der vil være tid til at dykke endnu længere ned i dansens forunderlige verden. På danselinjen er vi meget ambitiøse og målrettede omkring dansen, og du får mulighed for at dygtiggøre dig uden for normalt skema.

Du får også mulighed for at stille op til skolens årlige audition til musicalen, enten som danser, skuespiller, sanger, scenograf eller til hvad end har lyst til at lave. Det er 5 ugers hundrede procent fokus på det du er så god til. Der kommer ca 2200 mennesker til Frøslevlejrens Efterskole for at se musicalen.

Ambitiøse med efterskoledans

Udover muligheden for at komme på turné med sit dansehold, hvor man får lov til at stå i rampelyset, så opfører Frøslevlejres Efterskole hvert år deres egen musical, hvor man får mulighed for at prøve kræfter med dans indenfor musicalens verden. Her får man i fem uger muligheden for at være en del af en stor produktion og se, hvor meget det egentlig kræver at stable en musical på benene.

SE FILM

Udforsk de andre linjer

Frøslevlejrens Efterskole: En musikefterskole der er med på beatet

Elsker du musik, så er musiklinjen på Frøslevlejrens Efterskole helt sikkert noget for dig. Vi har en klar målsætning om at være en musikefterskole for alle, hvor du får mulighed for at forbedre dig på dit instrument eller tage din sang til nye højder. Så sidder du og tænker musikefterskole Jylland, hvor musikken tages seriøst og venskaber opstår, så er Frøslevlejrens Efterskole helt sikkert det rigtige valg for dig. Skynd dig at få plads, inden det er for sent. Få en oplevelse for livet og bliv den næste stjerne.

Musiklinje i smukke omgivelser

Frøslevlejrens Efterskolen ligger i flotte og naturskønne omgivelser ved den dansk-tyske grænse i Padborg.
Rent historisk blev Frøslevlejeren opført i 1994 som tysk interneringslejr. Under krigen sad flere tusinde danskere fanget i lejren. På trods af dette var der på intet tidspunkt tale om en koncentrationslejren. Lejren blev opført på dansk foranledning med det klare formål at undgå, at danske fangere blev deporteret til udryddelseslejre syd for grænsen. Alt dette hører dog fortiden til nu, og den dag i dag danner de velholdte barakker rammen for et nutidigt og moderne efterskolemiljø. Så selvom vi på Frøslevlejrens Efterskolen rummer massere af historie, er vi ikke absolut ikke noget museum. Med fællesskabet i centrum ønsker vi derimod at skabe en god musiklinje, hvor du som elev bl.a. får muligheden for at skabe din helt egen musik. På vores musikefterskole tilbyder vi et professionelt setup med lydstudie, stort udvalg af instrumenter og en masse andet fedt musikgrej, hvor du kan slå kreativiteten løs.

Musikefterskole i Jylland med bredt fokus

I løbet af skoleåret vil vi have fokus på optimering af din performance, samtidigt med at vi vil forsøge at få det allerbedste ud af dit kunstneriske jeg. Du vil desuden komme en del ud af huset til bl.a. koncerter, hvor vi både skal lytte til andres musik, men også selv prøve at spille både individuelt og på turné. Ydermere afholder skolen hvert år en musical med 2200 publikummer. En stor oplevelse for eleverne på skolens musiklinje, som denne dag får lov til at optræde på den helt store scene. Udover livemusikken vil du også få muligheden for at indspille dit eget track, som efterfølgende kan udgives på SoundCloud. På Frøslevlejrens Efterskolen elsker vi at samarbejde. På musiklinjen vil du derfor opleve, at vi samarbejder tæt med nogle af skolens andre linjefag eks. film og lyddesign. Dette betyder, at du som elev vil komme endnu dybere ned i musikkens verden og prøve at lave eks. musikvideoer.

Book plads i dag

Musiklinjen på Frøslevlejrens Efterskolen henvender sig til dig, som syntes, at det er fedt at spille både ny og ældre musik. Til dig, som bliver begejstret af at komponere og indspille dine egne original sange. Til dig, som brænder for at arbejde med fortolkning og covers og vil blive endnu bedre på dit hovedinstrument eller din sang. Såfremt du ønsker at vide eller høre endnu mere, så book plads i dag til vores næste åbenhus arrangement (Efterskolernes Dag eller Efterskolernes Aften). Såfremt dette ikke passer ind i jeres kalender, er I velkomne til at give os et kald, så finder vi en anden dag, hvor I kan komme og besøge os. Book i dag eller kontakt os. Vi glæder os til at se jer.