Find din efterskole

Et ophold på efterskole har længe været populært og vil give dig en god ballast i livet. Både menneskeligt, fagligt og socialt.

Find din efterskole – træf det rigtige valg

Der er mange efterskoler at vælge imellem, når du skal finde din efterskole. Derfor er det vigtigt, at du ser forskellige efterskoler og prøver at høre, om andre har gode erfaringer med dem, du kigger på. Besøg gerne 3 forskellige, inden du vælger din efterskole.

Du vil næppe fortryde valget af din efterskole, når du først har kigget på flere muligheder.

– og find din vej

At finde netop din efterskole er et vigtigt valg som nogle gange kan være svært blandt de gode tilbud fra mange efterskoler. Det allervigtigste er, at du skal have det godt. En efterskole med trygge rammer, et godt socialt miljø, gode venner for livet og mange uforglemmelige oplevelser. Du kommer til at bo sammen med andre jævnaldrende unge uden dine forældre omkring dig hele tiden. Det giver dig mere frihed, men også mere ansvar. Sammen med de andre unge kan du udvikle dig og dele mange af de udfordringer, bekymringer og glæder som følger med at være teenager. Du vil få et helt uforglemmeligt år efter et ophold på det sted der blive din efterskole. Find din vej og du vil modnes og blive mere selvstændig.

– og find venner for livet

Når du har fundet din efterskole starter hverdagen. Her vil du opdage gode muligheder for at skabe stærke bånd og gode venskaber – måske for livet. På Frøslevlejrens Efterskole har vi mange tidligere elever som stadig holder sammen. Når vi har gammel-elev-dag, møder vi stadig tidligere elever helt tilbage fra skolens første år, og de er stadig venner. Venner for livet.

– med fagligheden i orden

Fagligheden i de boglige fag, linjefag samt valgfag skal være i orden. Det er vigtigt for os på Frøslevlejrens Efterskole, at vi gør os umage. Det skal du også. Vi forventer at du gør det bedste du kan. På den måde får du det bedste ud af opholdet på Frøslevlejrens Efterskole.

Find din efterskole – Besøg Frøslevlejrens Efterskole

Når du er startet på Frøslevlejrens Efterskole skal både vi som skole, dine nye venner og du selv være med til at gøre stedet til din efterskole. Det kræver også en indsats fra dig. Du skal være med til at bidrage til fællesskabet med det du kan – dine interesser og evner.

Frøslevlejrens Efterskole lægger stor vægt på scenekunsten og er stolte af at kalde os for ”Efterskolen for scenekunst i det sydlige Jylland”. Hvis din interesse er indenfor vores linjefag, så skal du på besøg hos os.

Velkommen!