I mere end en måned!

Efterskole i 10. klasse?

Bliv klar til en ungdomsuddannelse efter 10. klasse.

Gymnasial uddannelse eller erhvervsuddannelse?
- så er FLE med bl.a. studievejledning og projektorienteret undervisning din efterskole i 10. klasse!

Hvordan skal jeg vælge min efterskole i 10. klasse?

Der er selvfølgelig meget at kigge efter, når du skal vælge din efterskole, og der er også flere muligheder. Mange efterskoler har en særlig profil. På Frøslevlejrens Efterskole drejer det sig primært om scenekunsten gennem linjefagene teater, musik, dans, film, lyd og lys. Har du interesse i et af disse fag, og vil du gerne afklares og forberedes til netop din fremtidige ungdomsuddannelse? Så er svaret Frøslevlejrens Efterskole i 10. klasse.
Signe fortæller om sin udvikling gennem 10. klasse
Signe om FLE
Cecilie fortsætter på gymnasium efter 10. klasse
Cecilie om FLE
René fortæller om sit år på efterskole
Rene om FLE
Salina fortæller om 10. klasse på Frøslevlejrens Efterskole
Salina om FLE

10. klasse på efterskole er din start på en ungdomsuddannelse

I hovedparten af året får du enkeltfaglig undervisning for at styrke dit faglige niveau på de enkelte fag og give dig de bedste muligheder for at forberede dig til prøverne og blive klar til din ungdomsuddannelse.

De enkelte fag er dansk, matematik, engelsk, tilvalg i fysik/kemi og tysk samt en række af faglige valgfag som er relevante for din kommende ungdomsuddannelse.
Gennem året vil du møde projektorienteret undervisning med vægt på tværfaglighed. Det er den mest fleksible model med mulighed for at differentiere undervisningen.

10. klasse på Frøslevlejrens Efterskole er relevant for dig uanset om dine overvejelser omkring valg af ungdomsuddannelse går i retning af en gymnasial ungdomsuddannelse (STX, HHX, HTX, EUX el. HF) eller de går i retning af en erhvervsrettet ungdomsuddannelse (EUD, SOSU, HG mfl.)

Flere oplysninger om 10. klasse på Frøslevlejrens Efterskole

Hvis du gerne vil vide mere, kan du herunder se skolens indholdsplan.
For at blive endelig afklaret om Frøslevlejrens Efterskole er noget for dig, vil vi gerne invitere dig og dine forældre til et besøg

Billeder fra 10. klasse