I mere end en måned!

Boglig efterskole i
8. eller 9. klasse

Vi giver dig en solid og kvalificeret boglig undervisning, så du bliver godt rustet til dit videre forløb i en ungdomsuddannelse. Alle obligatoriske fag som kendes fra Folkeskolen, skal du også have på Frøslevlejrens Efterskole.

Ligesom dit linjefag er din boglige undervisning også vigtig!

Vi arbejder på at danne bånd så der kommer et samspil mellem fagene og mellem det boglige og det kreative. Det kan f.eks. være tværfaglige projekter eller arbejde med musicalmanuskriptet i dansk eller engelsk.

Vi vil gerne lære dig at bruge de digitale medier i undervisningen. Hvordan søger man viden på internettet? Og hvordan forholder man sig til kildekritik?

F.eks. Skoletube og Office-pakkens programmer som Word, Excel og PowerPoint samt undervisningsrelevante apps til de mobile enheder kan også være en del af din undervisning.

I klasserne har vi interaktive tavler og trådløst internet på hele skolen til benyttelse i og udenfor undervisningstiden.

Til højre ser du antallet af lektioner i et skema for en normaluge.

Du kan læse mere om de enkelte fag i skolens indholdsplan.

Obligatoriske fag

Tysk