Hele november måned har vi det store fællesprojekt

Musiklinjen på turné

Musiklinjen har hele vinteren øvet sig på den store forløsning - nemlig turneén. Nu tager vi - sammen med eleverne fra linjefagene film og lys og lyd ud på turné.

Turneén er årets absolutte højdepunkt. Her forløses alle de hårde arbejdstimer i øvelokalet, og den energi der er samlet spredes til publikum på vores turné, og veksles til tilråb, bifald og klapsalver.
På turné oplever du det helt specielle sammenhold, en turné giver. Samtidig lærer du, hvor vigtigt der er, at alle giver sig 100%, for at det hele går op i en højere enhed.

Læs her hvis du gerne vil på en musikefterskole

Musikefterskole på turne
Musik på turné 2015

Eleverne på vores linjefag Musik og film, lyd og lys glæder sig til at komme afsted.

Du kan følge os på Facebook her.

Og på Instagram under #fleskole
Sang i øvelokaet

FLE Musik-tour 2017

Vi er glade for at kunne præsentere ÅRETS KONCERT.

Vores dygtige musikere og sangere har arbejdet med musik fra både danske og internationale kunstnere.

Vi skal høre musik fra: Paramore, Meghan Trainor, Aura Dione, Sarah Bareilles, Tina Turner og flere andre.

Både musikere og sangere glæder sig til at vise mange måneders hårdt arbejde frem - og har i samarbejde med Film, Lyd & Lys-linjerne sammensat et show til jer.

Vi håber du får en super oplevelse – og vi glæder os til at optræde for jer!

Turneen afsluttes på egen scene i K14