Hele november måned har vi det store fællesprojekt

Elever fortæller om Dans

På Frøslevlejrens Efterskole er dans for dig, der har svært ved at stå stille, når du høre musik, og som ønsker at komme videre som danser.

Her er elevernes egne ord om Dans.

Tilde Dalmar Eriksen – FLE 2013/14

I år har jeg gået på danselinjen. Det har været en kæmpe oplevelse!
Oliver, danselæreren, har udviklet os alle hver især, lige meget hvilket niveau man er på.

"Ét efterskoleår er som 7 menneskeår”, er der nogen der siger. Det er jeg enig i. Jeg har udviklet mig helt vildt. Selvfølgelig som person, men i hvert fald også med min dans!

Jeg har lært rigtig meget teknik. Vi har haft et tæt fællesskab omkring det årlige danseshow. Det har været fantastisk. Det er bare nogle af de ting jeg elsker ved danselinjen – og ved FLE.

Du kan læse mere om vores linjefag Dans med et klik her!

Har du lyst til at besøge os, og se om FLE er noget for dig, så klik her!

FLE All Stars er for dig, der er tidligere elev eller instruktør, og som elsker dans. Klik her og læs, se og høre meget mere :-)