Efterskolernes Dag

Oplev alle linjefag - musik, dans, teater, film, lyd og lys samt eSport

søndag d. 24. september 2017 kl. 13-17

Der vil være liv, glæde og masser af oplevelser, når du kommer til Efterskolernes Dag på Frøslevlejrens Efterskole.

Kom og se!
Kom og hør!
Kom og vær med!

Det vil du ikke fortryde!
Se, hør og prøv Teater, Dans, Musik samt Film, Lyd & Lys på Frøslevlejrens Efterskole

Du kan selvfølgelig også se alle vores linjefag - Teater, Musik, Dans, Film & Lyd og Lys samt eSport- i aktion.
I alle vores linjefagslokaler står elever og undervisere klar til at tage imod dig.
De vil give dig din helt egen personlige velkomst og præsentation af alt det vi laver på FLE - Frøslevlejrens Efterskole.
Og du kan selvfølgelig se, røre og prøve det hele selv.
Så kom og vær med!

Linjefaget Teater på Frøslevlejrens Efterskole
Hos Teater er der selvfølgelig også spot på scenen.
Se alt det, og alle dem, du møder på vores linjefag Teater på Frøslevlejrens Efterskole.
På Teater kan du møde vores drama-lærere og se vores elever i forskellige roller - og du kan høre om alle de muligheder, du har for at udleve Din drøm som skuespiller!
Du kan også se, høre og spørge om alt det, du som skuespiller bliver en del af.
Først og fremmest selvfølgelig vores årlige Musical, der bliver set af over 2.000 gæster.
Og så er der vores Turné, som tager os ud til forskellige scener i landet.
Endelig er der vores teaterforestillinger i vores egen teatersal, hvor du også skal optræde for en fyldt sal.

Linjefaget Dans på Frøslevlejrens Efterskole
Hos Dans tager vi imod i vores state-of-the-art dansesal, hvor vores dygtige undervisere og vores elever viser, hvordan det er, at være en del af Dans.
Se, mærk og prøv selv, hvordan det er at være midt i dansen på Frøslevlejrens Efterskole!
På Dans vil du være samme med andre, der deler Din drøm om dans.
Du kan høre mere om den daglige træning, i og udenfor skoletiden, og om de store shows du skal deltage i.
Det er vores Musical og den store Danse Turné.

Film får interview på Efterskolernes Dag på Frøslevlejrens Efterskole
Hos Film kan du se meget mere om, hvad du får på dit år på Frøslevlejrens Efterskole.

På vores Film-linje laver vi både vores egne manuskripter, tager kameraet på skulderen og filmer - og selvfølgelig redigerer vi også det hele selv.
På den måde er du sikker på, at filmen fortæller lige præcis den historie Du gerne vil fortælle.
Vi har kamera, stativer, lydudstyr og alt hvad du skal bruge, for at kunne optage rigtige film.
Desuden har vi selvfølgelig vores eget lokale, hvor vi både har et studie og kan sidde ved computere og redigere alle vores optagelser.
Det vi producere lægges op på vores egen YouTube-kanal. Herfra bliver det også sendt ud - blandt andet til vores Facebook side og til hjemmesiden.
Frøslevlejrens Efterskoles YouTube-kanal kan du se med et klik her.

Kreative kræfter bag Linjefaget Lyd og Lys på Frøslevlejrens Efterskole

På vores linjefag Lyd og Lys er vi også klar til at vise dig vores udstyr og svare på dine spørgsmål.

På vores Linjefag Lyd & Lys skaber vi stemning.
Ved hjælpe af store lamper, små spot og lys i forskellige farver skaber vi forskellige stemninger.
Det samme gør vi med lyd. Fra instrumenter, sangere og skuespillere.
Vi arbejder kreativet med alt det, der gemme sig "i mørket". Det der ikke ses på scenen, men som skaber livet på scenen.

Musik spiller på Efterskolernes Dag for dig
Vores tre musik-lokaler står selvfølgelig også åbne - og det samme gør vinduerne sikkert :-)
Her strømmer musikken ud.
Kom og vær med - og spil med - der er plads til at sidde bag tommerne, hamre på bassen eller stå i front med guitar eller bag mikrofonen som forsanger.
Se meget mere om, hvad det vil sige at slå takten an i musik på Frøslevlejrens Efterskole.
Se vores film med et klik her!

Når eSporten udfordrer

..Og selvfølgelig eSport

kræver ingen ydeerligere introduktion. Kom og oplev vores gamer-PCer, nyindrettet lokaler, det rigtige LED-lys, engagerede lærere - HELE pakken

En glad og positiv dag

Hele dagen serverer vi også kaffe, te og kage i vores spisesal til alle gæster.
Her vil der hele tiden være mulighed for at stille spørgsmål, taler med undervisere og hører om elevernes oplevelser og erfaringer.

Kom og få en oplevelse - Kom og vær med!

Vi glæder os til at begejstre dig!

Kom og oplev den specielle efterskolestemning for en dag!

søndag d. 24. september 2017 kl. 13-17

kl. 13.00 - 17.00

Frøslevlejrens Efterskole
Lejrvejen 85