Efterskolernes Aften

Velkommen på Frøslevlejrens Efterskole

onsdag d. 10. januar 2018 til åbent hus.

Vi har dørene åbne kl. 18-21

Når du ankommer til skolen, vil du blive modtaget af personale og elever. Eleverne vil give dig en rundvisning, så du kan opleve den specielle efterskolestemning på FLE og samtidigt se - og måske prøve - flere arbejdende "værksteder". Efter rundvisning kan du og dine forældre få en snak med en fra personalet, så I kan få svar på alle jeres spørgsmål.

Dans

I dansesalen vil du opleve tidligere elever, som viser dig noget af det de har lært. Her vil du også få mulighed for at stille spørgsmål til hvilket niveau, stilarter og genrer der almindeligvis er i undervisningen.
Musical 2015
Klik og se et glimt fra musicalen

Teater

I foredragssalen vil du opleve forskellige små teaterøvelser som eksempler på, hvordan unvervisningen kan foregå. Desuden er der mulighed for at snakke med elever om det at have teater, stå på scenen, nervøsiteten, karakterarbejdet og meget mere.

Musik, Lyd og lys

Byder velkommen på store scene med musikholdet "FLE - Old School Band" og teknikere som er klar til at give dig en lille koncert. Er du interesseret kan du prøve at styre lyset!

eSport

- Er det nyeste og meget populære linjefag på efterskolen. Kom og se vores nyindrettet lokale. Få en snak med læreren om hvad faget indeholder.
Måske får du mulighed for at prøve?