Hele november måned har vi det store fællesprojekt

Alle linjefag på Turné

Efterskolens film, lyd og lys rejser ud på turne med linjefagene teater, dans, og musik&sang, hvor teknikken og scenekunsten giver store oplevelser til vores publikum.

I marts tager FLE på turné. Vi byder på både teater - dans - musik - og ikke mindst et lys-, lyd- og sceneshow.
Vi har tidligere bla. været i Flensborg, Fredericia, Ladelund, Leck, Lunderskov, Ry, Silkeborg, Vester Sottrup og Vojens.

I uge 10 er Teater på tur. I uge 11 er det Dans. Og i uge 12 er det Musik.
Alle tre uger er eleverne fra linjefagene film og lyd & lys med, så vi hvert sted kan få opbygget den rigtige scene og skabt den rigtige lyssætning og stemning.

Video af tidligere forestillinger

Dans på turne 2015
Dans på turne
teater på turne 2015
Teater på turné
Musikefterskole på turne
Musik på turné

Forberedelserne har været i fuld gang de sidste 2 måneder. Det betyder blandt andet, at eleverne har "blive weekend" på skolen i uge 8, hvor alle øver intensivt på de kommende forestillinger.
lyd og lys forbereder
spas inden turne

På turnéen oplever du det sammenhold, der opstår under en turné, hvor du skal optræde i fremmede omgivelser. Desuden skal du selv sørge for at sætte scenen op og få det hele til at spille sammen.
Backstage ved musical
Højdepunktet bliver forestillingerne - her vil du opleve, den tilfredsstillelse og stolthed det giver, at vise det, som du har arbejdet så intensivt med det sidste halve år.

Kom og oplev turnéforestillingerne på FLE
Når vi kommer hjem fra turné, bliver der også mulighed for at se alle forestillinger.
I april vil vi nemlig på skift åbne teatersalen K14, hvor vi vil vise de forstillinger, vi har været på turné med.

Skynd dig at bestille din billet til den - eller de - forestillinger, du gerne vil ind at se.

Husk - vi er tættere på end du tror:
Bil 45 minutter fra Kolding - motorvej E45, afkørsel 76
Tog 60 minutter fra Fredericia
Bus 5 minutter til/fra stationen i Padborg

Vi glæder os til at begejstre dig!